U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

KOOKWORKSHOP


Delen via sociale media


Jai Jagannatha!

Ayurvedisch Kookworkshop 

Regelmatig worden er Ayurvedische Kookworkshop georganiseerd.

In de Ayurveda (een eeuwenoude Indiase geneeskunst) draait het allemaal om het vinden van de juiste balans. De 5 elementen waaruit wij bestaan -ether, lucht, water, aarde en vuur- kunnen we het meest effectief in balans brengen door middel van onze voeding.

Tijdens de workshop wordt er o.a. verteld over de geneeskracht van ghee. Daarnaast wordt een avontuurlijke reis gemaakt door de Indiase Yoga keuken. Er is geen keuken ter wereld die zoveel mogelijkheden biedt om heerlijk, gevarieerd en gebalanceerd vegetarisch te koken. De indiase kruiden hebben een heilzame werking op de spijsvertering en specifieke geneeskrachtige eigenschappen.

Wat is Ayurveda? Wat zijn de verschillende dosha’s? Welke voedselcombinaties zijn er? Hoe kun je je voeding afstemmen op jouw eigen dosha (body-mind)? Hoe stel ik een uitgebalanceerde maaltijd samen? Allemaal vragen die worden beantwoord tijdens de workshop.

Een goede voeding draagt bij aan je persoonlijke welzijn. Wil je meer energie, helderheid van geest en balans in je leven? Meld je aan voor de eerst volgende workshop via bhaktiholland108@gmail.com Beperkt aantal deelnemers, wees er dus snel bij!