U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stichting Dansacademie Natraj


Delen via sociale media


Jai Jagannatha!

Dansacademie Natraj

 

Smt. Rajni Ghiraw is een oud leerling van Guru Chandrawatie Sukhai (†) en heeft haar dansopleiding genoten in Nederland alswel India. Rajni danst al vanaf haar 6e levensjaar en is afgestudeerd in de Indiase klassieke tempelstijlen: Odissi, Kathak en Bharata Natyam, en onderricht in Bollywood en Indiase Volksdansen zoals de Garba. Te India heeft zij zich gespecialiseerd in Odissi bij Guru Madhumita Raut en is afgestudeerd voor Odissi in 2009 aan de Mayadhar Raut School of Odissi Dance.

 

Rajni heeft haar eigen dansacademie, namelijk Dansacademie Natraj, in Den Haag Wateringse Veld. De danslessen worden druk bezocht, door jong en oud. De jongste leerlingen beginnen al  met dansen vanaf 4 jaar oud. Spelenderwijs leert ze haar kleine leerlingen Indiaas klassiek en Bollywood dansen. ‘Kinderen zijn immers de toekomst’, zegt Rajni. Haar ambitie is dan ook om vooral de Indiase klassieke tempeldansen in Nederland te borgen, maar bovenal, de gemeenschap een stukje Indiaas erfgoed terug te geven.