U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SR Music Soerin Ramkhelawan


Delen via sociale media


Jai Jagannatha!

SR Music

Betaalbaar, gezelligheid en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van de band SR-MUSIC. Met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring bent u bij SR-MUSIC verzekerd van een muzikale totaal oplossing voor uw feest, evenement of ceremonie! 

Verder biedt SR-MUSIC samen met singer-songwriter Sandeep Badloe, een unieke pakket aan waarbij vanaf de tilwān tot aan de bidāi uw entertainment geregeld is. 

Ben je ook al enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met Soerin Ramkhelawan via 0618892468. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina en/of YouTube-kanaal. 

 

Soerin Ramkhelawan, de multitalent aan het roer. Loopt al sinds zijn jeugdjaren mee in de muziekwereld en heeft op kleine en grote podia gemusiceerd met artiesten uit o.a. India, Suriname en Afghanistan. Als manager van SR-MUSIC weet hij voor elke muzikale uitdaging een passende oplossing te bedenken. 

Sandeep Badloe, meertalige singer-songwriter en muzikant. Gespecialiseerd in traditionele Baithak Gana met ruim 15 jaar ervaring, weet hij zowel religieuze verhalen als moderne dansmuziek in zijn internationaal gewaardeerde stijl te presenteren. Daarnaast zingt hij regelmatig covers van Bollywood, Latijns-Amerikaanse en Nederlandse muziek, hiermee brengt hij samen met SR-MUSIC elk feest tot een muzikale hoogtepunt.